Barion Pixel

Újra itt vannak a hidegek, hogyan rendeljek?

Brrrr, sajnos ismét beköszöntöttek a hideg téli napok és a fagyos éjszakák.

Szokásos módon azt javasoljuk, hogy ha biztosra szeretnétek menni a postázott eleség minőségét illetően (különösképpen a tücskök esetében, amelyek igen érzékenyek a hőingadozásra), akkor 5 °C hőmérséklet alatt kérjétek a rendelést postán maradóra. Ez annyit jelent, hogy nem mászkál a postakocsi a mínuszokban a csomaggal, míg elérkezik hozzád házhoz, hanem a rendelés az általad megjelölt postán marad, ahol személyesen átveheted. Így minőségromlás nélkül kapod kézhez a bogarakat.

Mit kell tenned? Szállítási címnek a posta címét add meg és legalulra a megjegyzés rovatba ezt írd: postán maradó

Jó hír, hogy van egy másik nagyszerű megoldásunk is, ez pedig a Heat Pack Melegítőpárna – AKTIVÁLVA termékünk, mellyel viszont simán mehet a csomag házhoz, mert az eldobható párna az eleségeket több napon keresztül melegen tartja. Ha a HEAT PACK – AKTIVÁLVA termékünket is beleteszitek a kosárba, akkor tudni fogjuk, hogy a csomagot melegen küldjük el.

Amennyiben nem tesszük meg a fent leírt óvintézkedéseket, úgy sajnos előfordulhat, hogy házhoz kézbesítésnél a csomag tartalma sérül, különösképpen akkor, ha a futárszolgálat több órán keresztül kiteszi azt az extrém időjárási viszonyoknak. Javasoljuk, hogy 5° C alatt a leírt módon kérd csomagod, hogy ne legyen minőségi kifogás, illetve az ÁSZF 4.4 pontja szerint csak ebben az esetben tudunk élő eleségre garanciát vállalni a hidegben.

A budapesti ingyenes kiszállítást a hideg nem befolyásolja.