… Kicsit bogarasak vagyunk!? …

Az már egészen kicsi korunkban kiderült, hogy valami nem stimmel nálunk. Sok idő kellett ahhoz, hogy a bennünk rejlő furcsaság, vagy nevezzük inkább úgy, hogy különcség felszínre törjön. Úgy 2005 tájékán kiderült, hogy mitől vagyunk mi mások:

… Kicsit bogarasak vagyunk! …

Sok-sok év hüllőtartás és tenyésztésben elért sikerek közepette azt vettük észre, hogy egyáltalán nem félünk és undorodunk a bogaraktól (miért is tennénk?), sőt kifejezetten érdeklődni kezdtünk változatos fajviláguk iránt. Rájöttünk arra is, hogy a bogarak és a bennük található tápanyagok igen fontosak hüllőink, madaraink, sünjeink, pókjaink és más kedvtelésből tartott állataink számára.

Úgy 1 évtizede elkezdtünk foglalkozni hobbi szinten a különböző eleségállatok, táplálékállatok tenyésztésével. Eleinte saját állatainknak adtuk őket, akik jóízűen ropogtatták a különböző bogarakat. Megtapasztaltuk, hogy nem mindegy, bogarainkat mivel etetjük és hogyan tartjuk őket. Ez nagyban befolyásolja a táplálékállatok minőségét és eltarthatóságát illetve állataink fejlődését és egészségét.

Kitartó szorgalmunknak hála, mára egy stabil és megbízható vállalkozássá fejlődtünk. Bogártenyészetünk jelenleg egy 2 hektáros területen működik, bővülő kapacitásunkkal folyamatosan biztosítani tudjuk az eleségállat ellátást. A “Bugs-World laborban” kutyuljuk állataidnak a legjobb minőséget. Többek között ennek a minőségnek, árainknak, gyorsaságunknak és rugalmasságunknak köszönhetően sok állatkertet, vadasparkot, kutató intézetet, egyetemet, még több állattenyészetet, állatkereskedést és több 1000 lelkes kisállattartót tudhatunk ügyfeleink között.

Célunk, hogy technológiánkat tovább fejlesztve és tapasztalatainkat bővítve egy európai színvonalú tenyészetet hozzunk létre, melyben fontosnak tartjuk a minőség megőrzését, a választékunk folyamatos bővítését és szolgáltatásaink széles skáláját. Örömmel tölt el minket, ha kedvenceid jólétéhez mi biztosíthatjuk az eleségállatokat. Sőt, a jelenleg egyre jobban kibontakozó trendeket is követni kívánjuk emberi fogyasztásra alkalmas rovarok előállításával.

Szerinted? Tényleg

… Kicsit bogarasak vagyunk? …

Nézz körül új bemutatótermünkben (3D tour)