… Kicsit bogarasak vagyunk!? …

Az már egészen kicsi korunkban kiderült, hogy valami nem stimmel nálunk. Sok idő kellett ahhoz, hogy a bennünk rejlő furcsaság, vagy nevezzük inkább úgy, hogy különcség felszínre törjön. Úgy 2005 tájékán kiderült, hogy mitől vagyunk mi mások:

… Kicsit bogarasak vagyunk! …

Sok-sok év hüllőtartás és tenyésztésben elért sikerek közepette azt vettük észre, hogy egyáltalán nem félünk és undorodunk a bogaraktól (miért is tennénk?), sőt kifejezetten érdeklődni kezdtünk változatos fajviláguk iránt. Rájöttünk arra is, hogy a bogarak és a bennük található tápanyagok igen fontosak hüllőink, madaraink, sünjeink, pókjaink és más kedvtelésből tartott állataink számára.

Úgy 1 évtizede elkezdtünk foglalkozni hobbi szinten az eleségállatok, táplálékállatok tenyésztésével. Eleinte saját állatainknak adtuk őket, akik jóízűen ropogtatták a különböző ízeltlábúakat. Megtapasztaltuk, hogy nem mindegy, bogarainkat mivel etetjük és hogyan tartjuk. Ez nagyban befolyásolja a táplálékállatok minőségét és eltarthatóságát illetve állataink fejlődését és egészségét.

Kitartó szorgalmunknak hála, mára egy stabil és megbízható vállalkozássá fejlődtünk. Bogártenyészetünk jelenleg egy 2 hektáros területen működik, bővülő kapacitásunkkal folyamatosan biztosítani tudjuk az eleségállat ellátást Magyarországon, és szállítani tudunk külföldre is. A „Bugs-World laborban” kutyuljuk állataidnak a legjobb minőséget. Többek között ennek a minőségnek, árainknak, gyorsaságunknak és rugalmasságunknak köszönhetően sok állatkertet, vadasparkot, kutató intézetet, egyetemet, még több állattenyészetet, állatkereskedést és több, mint 10000 lelkes kisállattartót tudhatunk ügyfeleink között.

Technológiánkat tovább fejlesztve és tapasztalatainkat bővítve egy európai színvonalú tenyészetet hoztunk létre, melyben fontosnak tartjuk a minőség megőrzését, a választékunk folyamatos bővítését és szolgáltatásaink széles skáláját. Örömmel tölt el minket, ha kedvenceid jólétéhez mi biztosíthatjuk az eleségállatokat. Sőt, a jelenleg egyre jobban kibontakozó trendeket is követni kívánjuk emberi fogyasztásra alkalmas rovarok előállításával.

Szerinted? Tényleg

… Kicsit bogarasak vagyunk? …

Jelenleg közel 1000 m2 területen Magyarország legnagyobb terrarisztikai webáruházát tudhatjuk magunkénak, melyben az eleségállatokon kívül legalább 3800 különböző termék található készleten. Több, mint 20 világmárkát hoztunk el hazánkba és folyamatosan keressük az új termékeket, melyek profilunkba vágnak. A Bugs-World termékek mellett 2021-ben létrehoztuk saját márkánkat, a DragonOne-t és mi magunk is gyártásba kezdtünk, hogy felvegyük a versenyt a külföldi nagy nevekkel, és jobb áron, jobb minőségben tudjuk biztosítani a termékeket, az innovációról és rengeteg új ötletről nem is beszélve.

Nézz körül új bemutatótermünkben (3D tour)