szallitas1Többféle szállítás közül választhatsz, mi azon leszünk, hogy megrendelésed a lehető leggyorsabban és legkedvezőbb áron jusson el hozzád. Webáruházunkban a rendelést a pénztár gombra kattintva tudod véglegesíteni. Miután megadtad adataidat (vagy ismételt rendelőként beléptél) a szállítási címben szereplő irányító szám alapján megjelennek a különböző szállítási módok jobb oldalt.

Postázás házhoz

Csomagjainkat futárszolgálat szállítja ki 1 napos időgaranciával. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy az esetek 95%-ában a csomag másnap megérkezik. Minden esetben SMS értesítést küldenek a kiszállításról. Amennyiben nem tartózkodsz otthon, úgy a rendelésben megadott telefonszámon egyeztetnek veled az ismételt kézbesítésről. A csomag útját nyomon tudod követni, ha beírod az emailben kapott kísérőokirat-számot a nyomkövető oldalon. Hétfőtől-csütörtökig minden nap indítunk küldeményeket, hogy azokat keddtől-péntekig, azaz másnap meg is kapd. Pénteken, hétvégén, ünnepnapok előtti napon és ünnepnapokon nem adunk fel megrendelést, hogy ne álljon feleslegesen a postán a küldemény. Ezt válaszd, ha szeretnéd, hogy a csomag házhoz jöjjön. 5-25 fok közötti külső hőmérséklet esetén ez a szállítási mód biztonságos és kényelmes. Az eleségállatok épségben megérkeznek, semmi bajuk nem lesz.

Postázás postán maradóra vagy több, mint 3000 átvételi pontra

Ebben az esetben az általad megadott postán vagy több, mint 3000 átvételi posta ponton (MOL benzinkút, COOP üzlet) veheted át rendelésedet. Amint megérkezett a csomag SMS értesítést kapsz, így rögtön át is tudod venni. FONTOS! Ebben az esetben az Átvétel Postán | Csomagponton szállítási módot válaszd a pénztárnál, majd megadhatod térkép segítségével, hogy mely ponton szeretnéd átvenni a csomagot. A csomag útját ugyanúgy nyomon tudod követni, ha beírod az emailben kapott kísérőokirat-számot a nyomkövető oldalon. Hétfőtől-csütörtökig minden nap indítunk küldeményeket, hogy azokat keddtől-péntekig, azaz másnap meg is kapd. Pénteken, hétvégén, ünnepnapok előtti napon és ünnepnapokon nem adunk fel megrendelést, hogy ne álljon feleslegesen a postán a küldemény. Ezt válaszd, ha te szeretnéd a csomagot átvenni a neked megfelelő időpontban és helyen.

AJÁNLOTT! Extrém időjárási körülmények közt is az a legbiztonságosabb, ha a doboz a postán vagy átvételi ponton marad és/vagy melegítőpárna is van a csomagban, mivel így nem fagy meg 5 fok alatt, illetve nem fő meg 25 fok felett kiszállításkor a tartalma. Ezzel a módszerrel egész évben, bármilyen körülmények közt garantálható a minőség.

Ingyenes kiszállítás Budapesten

Nem, ez nem elírás, a Bugs-World ingyen kiszállítja a megrendelt termékeket, ha a rendelés összege eléri a 18 000 Ft-ot. Kedvezményes kiszállításunk 3 000 – 18 000 Ft közt elérhető. Az ingyenes szállítás alól kivételt képeznek azok a rendelések, melyben törékeny terrárium is szerepel, ilyenkor a szállítás díja a termék oldalán található összegre módosul. A pénztárnál a személyes adatok megadása alatt a megjegyzés mezőbe érdemes beírni, hogy mely időpontokban tudod átvenni a csomagot. Kollégánk felveszi veled a kapcsolatot, hogy egyeztessetek az átvételről. Hétköznap 17 óráig szállítunk ki, így nyugodtan várhatod otthon az eleséget, nem kell kimozdulnod. A rendeléseket igyekszünk legkésőbb másnap teljesíteni.

Személyes átvétel

Megrendelésedet személyesen azonnal átveheted átvételi pontunkon a 1113 Budapest, Karolina út 17/A alatt, nem szükséges várnod. Itt hétköznap 10-18 óráig és szombaton 10-14 óráig biztosan meglátogathatsz minket, ettől eltérő időponthoz előre egyeztetés szükséges.