Megérkezett a ZooMed a Bugs-World-höz!

És az áraink is nagyon ütősek. Igyekeztünk, hogy mindenki számára szimpatikussá tegyük ezt a remek márkát, amely kiemelt figyelmet fordít a hüllők jólétére. Nagyon jók a felszereléseik, gondosan összeállított vitaminok és tápok teszik gazdagabbá kedvenceink étrendjét.

A ZooMed 1982-ben mutatta be az első hüllő vitaminját, és fejlődésük azóta is töretlen! A cég ma 8 hüllő és 9 akváriumi termék szabadalmával

rendelkezik az Egyesült Államokban és nemzetközileg, több más szabadalom pedig elfogadásra vár. Legkiemelkedőbb eredményük az UVB világítás feltalálása volt hüllők számára 1993-ban, amely mára az egész világon szabvánnyá vált állatkertekben, állatorvosi rendelőkben és a hobbi hüllőtartók körében. Jelenlegi kínálatukban szerepelnek hüllők, kétéltűek, halak és madarak számára kifejlesztett termékek is.

Első körben 75 terméket listáztunk be, de folyamatosan bővítjük a kínálatot, míg a teljes választék elérhető nem lesz. Ha van olyan, amit még nem láttok a terméklistában, de szeretnétek, hogy S.O.S. legyen, azt kérjük írjátok meg nekünk.