Barion Pixel

Eleségválasztó használata

Eleségválasztó használata

Túl nagy a választék bogarakból? Milyen méretű és fajtájú eleség adható kedvencednek?

Ezek gyakori kérdések, ezért időszerű volt, hogy kifejlesszük nektek Eleségválasztónkat, így nem fogtok többet elveszni a rengeteg féle eleségállat eltérő számozásának útvesztőjében!

elesegvalaszto_elesegajanlo2

Bízunk benne, hogy sok gazdinak hasznos segítségére válik eleségválasztónk, melynek használata gyors, és egyszerű. Válaszd ki a legördülőkből, hogy milyen állatod van és milyen korú/méretű, mi pedig ajánlunk neki megfelelő méretű eleséget. Az eleségválasztó azért is praktikus, mert ötletet ad, hogy még mit adhatsz a megszokott táplálékon kívül.

Az eleségállatokat 3 különböző kategóriára osztottuk: Fő eleség, Mellék eleség, Kiegészítő – desszert eleség. Igyekeztünk első körben a terrarisztikában leggyakrabban tartott kedvencekre fókuszálni, így a kaméleonok, agámák, gekkók, pókok, békák néhány faja felkerült a listára. Ha esetleg van olyan állat, amelyet kifelejtettünk, pedig nagyon elterjedt, illetve bármilyen más kedvencet szívesen látnátok a felsorolásban, kérjük írjátok meg nekünk!

FIGYELEM! Az általunk jónak ítélt méretek csak tájékoztató jellegűek, és egy átlagos fejlettségi szintű egyedre értendőek. A te példányod mérete eltérő lehet, amely más méretű eleségállat választását indokolhatja.