… Kicsit bogarasak vagyunk!? …

Az már egészen kicsi korunkban kiderült, hogy valami nem stimmel nálunk. Sok idő kellett ahhoz, hogy a bennünk rejlő furcsaság, vagy nevezzük inkább úgy, hogy különcség felszínre törjön. Úgy 2005 tájékán kiderült, hogy mitől vagyunk mi mások:

… Kicsit bogarasak vagyunk! …

Sok-sok év hüllőtartás és tenyésztésben elért sikerek közepette azt vettük észre, hogy egyáltalán nem félünk és undorodunk a bogaraktól (miért is tennénk?), sőt kifejezetten érdeklődni kezdtünk változatos fajviláguk iránt. Rájöttünk arra is, hogy a bogarak és a bennük található tápanyagok igen fontosak hüllőink, madaraink, sünjeink, pókjaink és más kedvtelésből tartott állataink számára.

Úgy 1 évtizede elkezdtünk foglalkozni hobbi szinten a különböző eleségállatok, táplálékállatok tenyésztésével. Eleinte saját állatainknak adtuk őket, akik jóízűen ropogtatták a különböző bogarakat. Megtapasztaltuk, hogy nem mindegy, bogarainkat mivel etetjük és hogyan tartjuk őket. Ez nagyban befolyásolja a táplálékállatok minőségét és eltarthatóságát illetve állataink fejlődését és egészségét.

Kitartó szorgalmunknak köszönhetően mára egy stabil és megbízható vállalkozássá fejlődtünk. Bogártenyészetünk jelenleg egy 2 hektáros területen működik, bővülő kapacitásunkkal folyamatosan biztosítani tudjuk az eleségállat ellátást. A “Bugs-World laborban” kutyuljuk állataidnak a legjobb minőséget.

Célunk, hogy technológiánkat tovább fejlesztve és tapasztalatainkat bővítve egy európai színvonalú tenyészetet hozzunk létre, melyben fontosnak tartjuk a minőség megőrzését, a választékunk folyamatos bővítését és szolgáltatásaink széles skáláját. Örömmel tölt el minket, ha kedvenceid jólétéhez mi biztosíthatjuk az eleségállatokat. Sőt, a jelenleg egyre jobban kibontakozó trendeket is követni kívánjuk emberi fogyasztásra alkalmas rovarok előállításával.

Szerinted? Tényleg

… Kicsit bogarasak vagyunk? …